http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fcca75720839.jpg

Vanavond gaat het beginnen, de redactie zit al vol in spanning en de pakjes batterijen voor onze toetsenborden zijn ingeslagen. De persconferenties gaan namelijk van start en dat gaat zorgen voor een overvloed aan nieuws, aankondigingen, onthullingen, mededelingen en wie weet wat nog meer. Enkele van jullie, oftewel de die-hards, zullen zelf de livestreams gaan bekijken, dit kan straks ook op PSX-Sense.

Voor het live streamen kun je naar deze pagina gaan, daar zal de livestream komen. Nu is het niet zo dat dit helemaal exclusief is zoals sommige sites beweren, deze embeds zijn immers vrij te verkrijgen en door een ieder te gebruiken op zijn of haar website. Mocht onze livestream het niet helemaal goed doen bij jou, geen paniek, er zijn talloze livestreams straks te vinden. Denk aan GameTrailers, IGN en Gamespot, zij gaan eigen livestreams aanbieden. Nederlandse sites embedden alleen maar, dus als het hier niet werkt, is de kans dat het op een andere Nederlandse site het wel doet ook vrij klein.

Aangezien we in een tijdperk leven waar communicatie enorm belangrijk is hebben we zelf ook een hasthag bedacht, dezelfde als vorig jaar. Omdat ook de Amerikanen meetweeten hebben we een heuse Nederlandse hashtag, dit is ‘#E3NL’ geworden. Tweets met deze hasthag zullen tevens verschijnen op onze E3 pagina.

Livestreams kun je hier volgen.

Agenda

Microsoft – 19.00 uur
Electronic Arts – 21.30 uur
Ubisoft – 00.00 uur
Sony Computer Entertainment – 03:00