Je hebt het elk jaar opnieuw, games die maandenlang goed geheim zijn gehouden en dan jammer genoeg net voor de grote aankondiging gelekt worden. Dit geldt jammer genoeg ook dit jaar opnieuw voor Sony.

Zonet heeft namelijk het Official PlayStation Magazine een tweet (welke reeds is verwijderd) en een afbeelding de wereld in gestuurd welke verwijst naar één van Sony’s grote aankondigingen voor deze nacht. Je zal de afbeelding hierboven waarschijnlijk al hebben gezien, maar de game heet dus Beyond Two Souls.

De game is gemaakt door Quantic Dreams, welke eerder al zorgde voor het fenomenale Heavy Rain. Beyond Two Souls gaat blijkbaar opnieuw een soortgelijke game worden maar natuurlijk met de gloednieuwe engine die ze eerder dit jaar bekend maakten via hun ‘Kara’ video.

Tevens gaat het gerucht ook de ronde dat het personage dat je hierboven in de afbeelding ziet gespeeld wordt door de enige echte Ellen Page, waarvan eerder werd gedacht dat ze in The Last of Us een rol had als Ellie.

De trailer van Beyond Two Souls gaan we waarschijnlijk deze nacht te zien krijgen, met hoogstwaarschijnlijk nog heel wat andere grote aankondigingen. Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd!