Microsoft heeft tijdens haar persconferentie nieuwe beelden getoond van Call of Duty: Black Ops 2 en dit was echt wel heel tof. Je begint in de beelden binnenin een auto samen met de president en vervolgens stort er van alles vlak voor je auto neer en moet je zien te overleven.

Wat een enorme chaos was er te zien in deze stad en wat een paniek voel je dat er heerst. Alles is verwoest en de oorlog is heviger dan dat je waarschijnlijk ooit beleeft hebt in een Call of Duty game. De singleplayer leek inderdaad af te wijken van de normale Call of Duty-vibe die je gewend bent.

Het ziet het er naar uit dat je iets meer samenwerkt met je team en dat de levels wat meer opener aanvoelen, je hebt het idee dat je echt je eigen pad aan het kiezen bent in plaats van een geforceerde. Uiteraard is dit slechts een persoonlijke analyse van de beelden die we gezien hebben.

Wat ook heel tof was was verder in de demo een gebouw, wat omviel. Dit zag er zowel grafisch als qua physics enorm realistisch uit en deed ons bijna denken aan de verwoestingen in Battlefield 3. Treyarch heeft duidelijk lopen sleutelen aan de game en we zijn eigenlijk niets anders dan enthousiast van wat we gezien hebben.

Mocht je Modern Warfare 3 over hebben geslagen willen we eigenlijk je toch wel aanraden deze titel in de gaten te houden, comeback willen we het nog niet noemen, maar het ziet er tot nu toe best goed uit.

Ook waren er Jets te zien in de trailer, wat ook wel vette gameplay op kan leveren.

Natuurlijk waren er ook dingen waar we wel over struikelden, zo waren er in principe erg weinig vijanden.

We hebben uiteraard ook weer hier screencaps gemaakt en deze kun je hieronder bekijken. Call of Duty: Black Ops 2 ligt op 13 november in de winkels, dit jaar nog.

http://youtu.be/Ht23LrF0MGo