E3 2012: Nieuwe Tomb Raider beelden getoond op de persconferentie van Microsoft

Tijdens de Microsoft persconferentie zijn er nieuwe beelden getoond van Tomb Raider, een titel die ook naar de PS3 gaat komen. Het spel werd live gespeeld en dus was alle gameplay in realtime. De beelden zagen er zo ontzettend indrukwekkend uit en toonden erg veel actie. Lara Croft lijkt overigens wel een stuk jonger maar dat hele avontuurlijke gedeelte van Tomb Raider, dat lijkt weer helemaal aanwezig te zijn.

Of ik het goed gehoord heb weet ik niet helemaal zeker, maar ik dacht zelfs de stem van Jason Statham te horen in het begin van de demo. Uiteraard hebben we wat screencaps gemaakt voor jullie en deze kun je weer hieronder in de gallery bekijken. Het enige wat je alleen dan wel mist was het gekreun van Lara Croft, want sjonge jonge, die meid schreeuwde het uit tijdens de demo.

De eerste downloadbare content pack wordt overigens als allereerste beschikbaar gesteld op de Xbox 360, dat is dan wel weer jammer.

Het spel verschijnt op 5 maart 2013.

Boxshot Tomb Raider

Tomb Raider

Releasedatum:
05-03-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
 1.    40 XP
  BenitoMilan's avatar

  De trailer zag er fantastisch uit!

 2.    40 XP
  BenitoMilan's avatar

  @BenitoMilan: Gameplay sorry

 3.    468 XP
  xDELTAx's avatar

  Lara Croft (L) LOL

 4.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Dit is één van de games waar ik het meest naar uitkijk.

 5. Anoniem -   
  84.106.207..xxx's avatar

  weet die xdoos mag weer eerst spelen

 6.    166 XP
  NL-Marco-1996's avatar

  Ik was al echt een Tomb Raider fan, maar dit is toch echt indrukwekkend. Wat ook zo is; ze kunnen nog meer aanpassingen in de game maken om het nog realistischer te maken. En ik hoop op vrij te spelen outfits, multiplayer hoeft er niet in, maar net als bij Batman een soort challengerooms, maar dan gaat het om overleven.