E3 2012: Resident Evil 6 neemt het podium over tijdens de Microsoft presentatie

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fccf2e70fd14.jpg

Capcom heeft ook het podium mogen gebruiken tijdens de Microsoft persconferentie, zei toonden hier dan ook de nieuwe Resident Evil 6. De actie was overigens enorm bruut tijdens de demo en zombies werden op een heerlijke manier afgeslacht. De graphics lijken ook goed in orde te zijn en de explosies waren prachtig en heel cinematisch weergegeven.

Het is was letterlijk net of je naar een bioscoopfilm zat te kijken, zo tof werd alles weergegeven. De beelden beloven echt heel veel voor de nieuwe Resident Evil 6 en de zaal was dan ook aangenaam verrast en klapten hun handen zowat blauw.

Boxshot Resident Evil 6

Resident Evil 6

Releasedatum:
02-10-2012
Genre:
(Survival) Horror
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:
 1.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  Mmm ik als resident evil fan van de eerste 5 delen ( niet deel 4 en 5 ) heb nog steeds mijn twijfels, ben dan ook bang dat het weer geen échte Resident Evil game wordt “aangezien er ook in dit deel weer de nadruk ligt op aktie”.

 2.    282 XP
  The Chosen One's avatar

  @ps3dennis: Het lijkt er wel op ja,survival horror is een uitstervende gameplay?
  Ik heb iets gelezen dat hij op was gedeeld in een shooter en een horror gedeelte.
  Maar deze gameplay heeft meer iets weg van DrakesUncharted??

 3.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  @The Chosen One: Weet je wat het is….ik wil bij resident evil niet door de levels heen rennen en maar wat dom om me heen lopen schieten met 1000tal kogels op 40 zombie’s. Ik wacht al vanaf Resident evil: Veronica en deel 0 op een gelijkwaardig deel 🙁 maar die komt er maar niet & ook met deel 6 denk ik dat het er niet van komt. Gelukkig voor mij heb ik alle delen nog (behalve deel 0). Ik speel ook veel liever resident evil: directors cut ps1 dan een Uncharted game op de ps3.