http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fcd03bfcb4d0.jpg

Ongetwijfeld de slechtst bewaarde verrassing van deze E3 als het om EA gaat, namelijk Battlefield 3 premium. De service is al een flinke tijd in het nieuws en jawel, is vanaf nu dan ook eindelijk beschikbaar. Naast deze servers is Battlefield 3: Close Quarters nu ook beschikbaar als downloadbare content, deze kost 15 euro.

Voor Battlefield 3 Premium betaal je flink wat meer, namelijk 50 euro. Voor 50 euro krijg je recht op alle downloadbare content packs, voor nu kun je dus Back to Karkand downloaden en Close Quarters. Naast dat krijg je straks later ook nog Armored Kill, Aftermath en het nu nog geheime End Game. In totaal zullen al deze packs goed zijn voor ruim 20 maps, 20 nieuwe wapens, 10+ nieuwe wagens, 4 nieuwe game modi, 30+ assignments en 20+ dog tags. Dit alles wordt vrijgegeven over de komende 9 maanden.

Battlefield 3 Premium leden krijgen tevens recht op een unieke nieuwe knife en krijgen twee weken eerder recht op de downloadbare content. Verder zijn er nog 10 unieke camouflages, unieke wapen camouflages, server queue prioriteit, exclusieve events en dubbel XP-weekenden, strategiegidsen en vele andere bonus content.

“Battlefield 3 is de meest fysieke, dynamische en progressieve shooter op de markt. Bij DICE doen we er alles aan om onze fans overal ter wereld bij elkaar te brengen. We willen ze alle gelegenheid bieden om het tegen elkaar op te nemen en zorgen steeds weer voor nieuwe content die hun verwachtingen overtreft. Dat is wat we voor ogen hadden tijdens de ontwikkeling van Battlefield 3 Premium”, vertelt Patrick Bach, uitvoerend producent van Battlefield 3. “Met Battlefield 3 Premium krijgen onze fans van een enorme hoeveelheid gameplay, exclusieve toegang en aantrekkelijke aanbiedingen. En dat tegen een zeer gunstige prijs. Het is onvoorstelbaar hoeveel compleet nieuwe thematische content Battlefield 3 Premium bevat. We rollen de rode loper uit en geven spelers van Battlefield 3 de VIP-behandeling die ze verdienen.”

Battlefield 3 Premium trailer

http://youtu.be/q7y6gOU5SKM