Zonet eindigde Microsoft’s persconferentie met een verbluffende demo van de veelbelovende Call of Duty: Black Ops II. Uit deze demo kunnen we namelijk volgende vijf weetjes uit concluderen.

1. De game zal een speciale Smart Rifle bevatten wat jou instaat stelt om door muren te kijken om zo te weten te komen waar je vijanden zitten en ze vervolgens neer te knallen. Je kan het wapen een beetje vergelijken met de Auger rifle uit de Resistance serie.

2. Je zal in bepaalde sequences echt voertuigen kunnen besturen, zo kregen we in de demo te zien dat je aan de slag kon met een FA-38 jet.

3. Een extra wapen in je huidig arsenaal zal de quadrotor UAV zijn. Je kan, als we de demo mogen geloven, op vrijwel elk moment een soort machine uit je hand halen, waarmee je tegen de UAV kan zeggen dat hij zich naar die bepaalde plek moet verplaatsen. Je kan het een beetje vergelijken met je squad op te schuiven zoals in de Mass Effect serie.

4. De Verenigde Staten van Amerika worden aangevallen door high-tech terroristen tijdens de 2025 G20 summit.

5. Microsoft heeft opnieuw kunnen regelen met Activision dat zij opnieuw eerder aan alle DLC content zullen geraken dan de PlayStation en PC gebruikers.