http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fcd0a79ca41e.jpg

Zoals verwacht heeft EA op de E3 zojuist nieuwe beelden van Medal of Honor: Warfighter getoond. Deze game moet de tegenhanger worden van Call of Duty: Black Ops 2. Want ook dit jaar wilt EA weer de strijd aangaan met Activision, net zoals vorig jaar met MW3 en BF3. In de nieuwe beelden zagen we een missie die zich afspeelde in het Arabische Somalië, waar we begonnen op een legerbootje.

Vervolgens namen we voet aan wal, althans dat werd geprobeerd. Je wordt namelijk flink belaagd door de vijand die natuurlijk tier 1 niet aan hun land wilde hebben. De gameplay zag er ontzettend mooi uit en zelfs behoorlijk realistisch, de manier waarop je de vijand neerschoot leek allemaal goed te werken.

Wat meteen ook opviel waren de graphics, want de game zag er echt onwijs goed uit. Sterker nog, de game was gewon vele malen mooier dan het vorige deel. Eerlijk gezegd waren we er zelfs een beetje stil van, zo realistisch en mooi was de actie wel.

We waren het niet van plan te zeggen omdat we nog vrij onzeker zijn over hoe alles gaat, maar Black Ops 2 gaat het echt heel erg moeilijk krijgen. Medal of Honor ziet er echt vele malen beter uit en de actie is gewoon zo en zoveel vetter. Zo werd er ook nog een klein robot bestuurd onder het puin, hiermee kon je ook weer vijanden neerknallen. Dit soort gameplay was gewoon zo vet en leek gewoon geweldig te werken.

De explosies, inslagen, details alles leek perfect in orde te zijn. Waar we alleen wel moeite mee hadden is dat het verschil tussen Medal of Honor en Battlefield 3 eigenlijk een stuk minder lijkt te worden.

De game komt uit op 23 oktober 2012, check hieronder de screencaps.