Electronic Arts heeft zojuist een aantal interessante toevoegingen aangekondigd voor FIFA 2013. Met dit nieuwe deel zou het mogelijk zijn om punten te behalen, om vervolgens unieke accessoires aan te schaffen. Dit kan speciale kleding zijn voor je team, maar ook nieuwe voetbalschoenen en meer.

Met de Football Club-app kun je overal en altijd contact houden met je vrienden op FIFA Social Club. Je kunt vanaf nu de ervaringspunten van je spelers in FIFA 12 overzetten naar FIFA 13. Maak je iets mee tijdens het spelen van FIFA 13? Dan kun je dat delen

EA toonde daarnaast een trailer van FIFA 2013 die er nogal indrukwekkend uit zag. Screenshots hebben we er helaas niet van en de trailer is ook nog niet beschikbaar. Zodra de trailer is verschenen kun je hem hieronder bekijken.

Dit jaar kunnen FIFA 12-spelers hun Football Club-niveau en ervaringspunten van EA SPORTS Football Club overbrengen naar FIFA 13, zodat ze het seizoen net zo sterk starten als ze zijn geëindigd. Ze ontvangen ook een speciale bonus uit de nieuwe EA SPORTS Football Club-catalogus. Alles wat je doet in FIFA 13 wordt op een duidelijke manier bijgehouden. Elke wedstrijd telt, het hele seizoen lang, en je kunt nu ook beloningen verdienen voor je prestaties. Je kunt Football Club-credits verdienen en items uit de catalogus ontgrendelen, waaronder tenues, speciale vreugdedansen, eigenschapsverbeteringen voor je Virtuele prof, superscout-credits voor het speltype Carrière, muntbonussen voor FIFA 13 Ultimate Team en extra wedstrijden in het speltype 1-tegen-1 Seizoenen. Laat zien wat je waard bent in de gigantische online FIFA-community en werk je een weg omhoog door 100 levels.