E3 2012: Sony kondigt Beyond Two Souls aan van ontwikkelaar Quantic Dream

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fcd5cb411276.jpg

Quantic Dream kwam een tijd geleden met Heavy Rain, een game die werd gezien als iets totaal nieuws en innoverends. Deze ontwikkelaar komt nu met een gloednieuwe titel, die overigens al uitgelekt was. Het gaat over een vrouw die contact heeft met levende doden, of in ieder geval iets tussen onze wereld en de andere kant.

In deze game ga je het leven van een personage lijden, door zowel moeilijke als makkelijke tijden. Je krijgt echt een band met je personage en de uitgangspunt van deze game gaat character development zijn, iets wat je niet vaak ziet. Je personage zal gespeeld worden door Academy Award winnaar Ellen Page.

De beelden die men toonde waren realtime en dus ook in-game, het gesprek dat je ziet is tussen een politieagent en je hoofdpersonage. Opeens begint een kopje koffie op de tafel te trillen en je merkt gewoon dat de spanning echt wordt opgebouwd op dit moment. Opeens ziet de politie agent een litteken in je nek en vliegt het kopje koffie van de tafel tegen de muur aan.

Je merkt hier duidelijk dat je personage krachten bezit die buitenaards zijn en het lijkt ook alsof ze dingen ziet die nog moeten gebeuren. Ze zegt op een gegeven moment namelijk “they’re coming” en vervolgens stormt er een SWAT-team het politiegebouw binnen. Vervolgens opent de agent de deur waarin het personage zich bevind en daar stopt het.

Er wordt afgesloten met wat actiebeelden en je ziet vliegen auto’s, helikopters, en alles draait eigenlijk om de zoektocht naar de personage. Maar het personage is zo sterk en zo bovennatuurlijk, dat ze gewoon niet te pakken valt te krijgen.

Een releasedatum hebben we helaas nog niet.

Video

Screenshots

Boxshot Beyond: Two Souls

Beyond: Two Souls

Releasedatum:
09-10-2013
Genre:
Avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment Europa
Ontwikkelaar:
Spannende launch trailer voor de Heavy Rain en Beyond: Two Souls bundel
Gepubliceerd op 2 mrt, 2016 om 09:59
Review: Beyond: Two Souls (PS4)
Gepubliceerd op 9 dec, 2015 om 10:30
Digital Foundry test uitvoerig de PS4-versie van Beyond: Two Souls
Gepubliceerd op 1 dec, 2015 om 13:00
David Cage heeft geen plannen voor een vervolg op Beyond: Two Souls
Gepubliceerd op 30 nov, 2015 om 16:59
 1.    331 XP
  Nick-Chronic's avatar

  ziet er goed uit ook deze moet ik hebben !!

 2. Anoniem -   
  83.87.193..xxx's avatar

  dit is playstation 3.5

 3.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  de graphics zijn echt zoveel beter dan andere games misschien wel dezelfde als the Last of Us, maar als ik deze spel ga halen dat weet ik nog niet!

 4.    5466 XP
  7th-son's avatar

  ik weet zeker dat ik de game haal!
  ze hebben hier motion capturing gebruikt voor de volledige acteurs, zowel lichaam als gezicht dus, normaal doen ze dit gescheiden
  ziet er geweldig uit, en ik ben ook een fan van hun games!

  Voorheen Heavy Rain, Indigo Prophecy en Omikron: the nomad soul gespeelt, dus deze gaat er ook komen