God of War: Ascension was natuurlijk al een zekere titel voor de persconferentie van Sony en hij werd dan ook geshowed in al zijn glorie. De beelden waren van de singleplayer van de game en zagen er werkelijk prachtig uit. We zien Kratos met zijn chaos blades op zijn rug. Al snel kreeg hij zijn eerste andere wapen, een soort van zwaard waar hij snel en behendig vijanden mee kan afslachten.

Nadat er wat half bok mensen af waren gemaakt konden we in de verte zien dat er een boot neer werd gehaald door niks minder dan The Kraken. Nadat The Kraken een deel van de boot richting Kratos gooide volgde er een platform sectie waarin Kratos een item gebruikte dat de tijd terug draaide waardoor hij omhoog kon bewegen.

Vervolgens kreeg Kratos nog een nieuw wapen, een speer die hij snel kon gooien richting zijn vijanden. Nadat Kratos wederom een groep vijanden af had gemaakt door middel van onder andere een nieuwe charge aanval kwamen de tentakels Kratos tegemoet en sprong Kratos recht op het beest af in het water.

De releasedatum van God of War: Ascension is 12 maart 2013 dus slijp je zwaarden en maak je klaar voor een nieuw avontuur met Kratos.