E3 2012: Sony kondigt Wonderbook voor de PlayStation 3 aan

Sony heeft een geheel nieuw product aangekondigd voor de PlayStation 3, namelijk een Wonderbook. Met dit boek worden verhalen tot leven gebracht dankzij augmented reality-technologie met de PlayStation Eye. Dit Wonderbook trekt je in nieuwe werelden, en geeft je de mogelijkheid om je favoriete verhalen op een onwijs gave manier te beleven.

Het eerste spel dat gebruik gaat maken het Wonderbook is Book of Spells, welke in samenwerking met J.K. Rowling gemaakt is. Hiermee kruip je in de wereld van de magie en leer je spreuken als Wingardium Leviosa te gebruiken. De PlayStation-move controller functioneert in dit spel dan ook als een toverstok. Ieder hoofdstuk brengt je een stapje dichterbij het worden van een echte tovenaar. Book of Spells wordt dit najaar uitgebracht.

Bekijk de trailer van Wonderbook hieronder.

 1.    284 XP
  just1n's avatar

  Lijkt me leuk voor de jonge Harry Poter fans, maar wat was die vrouw die de demo deed slecht zeg. leek niet echt voorbereid 😀 te vroeg zwaaien met de move (terwijl er nog moest worden uitgelegd welke beweging je moet maken) en dat ze dat boek niet goed omhoog hield.. xD

 2.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  ik vind het dus echt maar niks,en ze hebben er echt teveel tijd in besteed tijdens de E3 persconferentie

 3. Anoniem -   
  178.85.25.xxx's avatar

  Harry Potter?