E3 2012: Snoop Dogg komt naar Tekken Tag Tournament 2

Snoop Dogg, wellicht niet ’s werelds beste rapper maar wel de allerbeste entertainer in de hiphop-wereld. Hij verscheen al eens eerder in een trailer voor een videogame, namelijk die van Rage. Maar dit keer pakt hij het toch iets anders aan, hij krijgt een hele eigen arena in Tekken Tag Tournament 2.

Hij wordt tevens een personage in de game, helaas niet-speelbaar, maar hij komt in zijn eigen Snoop Dogg Stage te staan. De ‘Doggfather’ krijgt namelijk een geheel eigen stage en brengt ook nog apart een track uit voor de game. Snoop Dogg zal zelf in deze stage te vinden zijn op een troon, al toekijkend naar het gevecht.

De nieuwe track van Snoop Dogg heet ‘KNOCC ‘EM DOWN’ en is speciaal voor Tekken gemaakt.

Deze Snoop Dogg-bonussen worden vrijgegeven als je een pre-order voor de game plaatst, niet iedereen krijgt deze add-ons dus. Zelf heb ik nooit zoveel met dit soort ongein, maar kom op, het is Snoop Dogg dus dan mag alles.

“We are big fans of Snoop Dogg and are proud to welcome him to the TEKKEN franchise,” zegt Katsuhiro Harada, TEKKEN Project Director bij NAMCO BANDAI Games Inc. “The content we created with Snoop Dogg and the song he made for the game allow TEKKEN fans to experience the legendary hip-hop star in a unique way and blend both Eastern and Western cultures like never before.”

Boxshot Tekken Tag Tournament 2

Tekken Tag Tournament 2

Releasedatum:
14-09-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Namco Bandai Partners Benelux
Ontwikkelaar:

2 reacties

 1.    1106 XP
  ferrariking's avatar

  ba echt kut
  verneuk van de game!!!

 2.    417 XP
  Omer58's avatar

  @ferrariking:
  Waarom haat je die shit is gwn hard

Tekken Tag Tournament 2 arcade stick vanaf nu beschikbaar
Zeven nieuwe personages voor Tekken Tag Tournament 2 in aantocht
Namco maakt verkoopcijfers bekend, 840.000 verkochte exemplaren voor Tekken Tag 2
Gratis downloadbare content voor Tekken Tag 2 onderweg