Snoop Dogg, wellicht niet ’s werelds beste rapper maar wel de allerbeste entertainer in de hiphop-wereld. Hij verscheen al eens eerder in een trailer voor een videogame, namelijk die van Rage. Maar dit keer pakt hij het toch iets anders aan, hij krijgt een hele eigen arena in Tekken Tag Tournament 2.

Hij wordt tevens een personage in de game, helaas niet-speelbaar, maar hij komt in zijn eigen Snoop Dogg Stage te staan. De ‘Doggfather’ krijgt namelijk een geheel eigen stage en brengt ook nog apart een track uit voor de game. Snoop Dogg zal zelf in deze stage te vinden zijn op een troon, al toekijkend naar het gevecht.

De nieuwe track van Snoop Dogg heet ‘KNOCC ‘EM DOWN’ en is speciaal voor Tekken gemaakt.

Deze Snoop Dogg-bonussen worden vrijgegeven als je een pre-order voor de game plaatst, niet iedereen krijgt deze add-ons dus. Zelf heb ik nooit zoveel met dit soort ongein, maar kom op, het is Snoop Dogg dus dan mag alles.

“We are big fans of Snoop Dogg and are proud to welcome him to the TEKKEN franchise,” zegt Katsuhiro Harada, TEKKEN Project Director bij NAMCO BANDAI Games Inc. “The content we created with Snoop Dogg and the song he made for the game allow TEKKEN fans to experience the legendary hip-hop star in a unique way and blend both Eastern and Western cultures like never before.”