E3 2012: The Last Guardian nog steeds niet voorzien van een releasedatum

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fcf5631ce7dc.jpg

Twee jaar geleden riep Sony hoog van de toren en toonden ze de magische game ‘The Last Guardian’, maar deze E3 is de game nergens meer te bekennen. Nieuwe beelden of een releasedatum hebben we dan ook altijd nog niet, sterker nog, eerlijk gezegd zien we deze game wel de nieuwe Duke Nukem: Forever worden. Eurogamer ging op onderzoek en vroeg Sony Worldwide Studios president Shuhei Yoshida om uitleg.

Ze vroegen Yoshida waarom The Last Guardian niet getoond werd op deze E3 persconferentie en hij antwoordde dat ze nog altijd “technical difficulties” hebben met de game. Het ontwikkelteam in Tokyo is nog altijd hard bezig maar lopen dus tegen enkele problemen, dit is dan ook de reden dat ze nog geen update hebben over deze game.

Mogelijk heeft het vertrek van Fumito Ueda, de Game Designer van TLG, eind december ook te maken met de vertraging. Eurogamer vroeg dan ook heerlijk brutaal of het misschien een PlayStation 4 zou worden, Yoshida zei toen heel rap dat het nog altijd een PS3-game is. Het gevaar dat de game mogelijk nooit uit zou komen op de PS3 is er volgens Yoshida niet, ze hebben er de volste vertrouwen in maar vandaag werken ze nog altijd hard aan de ontwikkeling.

“The team is back in Tokyo is working hard, and there are some technical difficulties that the team is focused on right now,” he told us. “That’s why we don’t have an update.”

Boxshot The Last Guardian

The Last Guardian

Releasedatum:
07-12-2016
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
The Last Guardian krijgt prijsverlaging
Gepubliceerd op 3 feb, 2017 om 09:00
The Last Guardian ontvangt update 1.03
Gepubliceerd op 22 dec, 2016 om 09:13
The Last Guardian ontvangt mooie accolade trailer
Gepubliceerd op 14 dec, 2016 om 09:13
The Last Guardian weet in het Verenigd Koninkrijk in de launchweek niet heel goed te verkopen
Gepubliceerd op 12 dec, 2016 om 10:45
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren