Assassin’s Creed III nu beschikbaar als pre-order in de PlayStation Store

PlayStation Europe heeft op haar blog bekendgemaakt dat Assassin’s Creed III nu beschikbaar is als pre-order in de PlayStation Store. Door het spel te pre-orderen profiteer je van sen aantal extra’s. Je hoeft het spel niet meteen te betalen, pas een aantal dagen voor de release zal het geld namelijk uit je portemonnee gehaald worden. Zo heb je dus voldoende tijd om te sparen voor andere toffe games.

Het grote voordeel van een pre-order is het automatisch downloaden. Zodra het spel beschikbaar komt wordt deze automatisch op je PlayStation 3 gedownload. Je hoeft dus verder totaal geen moeite te doen en kunt op de releasedag meteen beginnen met gamen. Ook krijg je de exclusieve single-player mission “A Dangerous Secret” wanneer je een pre-order plaatst. Het pre-orderen van de Gold Edition levert je nog eens een season pass voor exclusieve kortingen op toekomstige content op.

Assassin’s Creed III verschijnt op 30 oktober voor de PlayStation 3. Op diezelfde dag verschijnt ook het spel Assassin’s Creed III: Liberation voor de PS Vita. In dit spel speel je voor het eerst als een vrouwelijke assassin op plekken in New Orleans en op de Golf van Mexico. Voor Assassin’s Creed III betaal je in de PlayStation Store een bedrag van €69,99, de Gold Edition kost €99,99 en voor de Classic Edition met daarin zowel Assassin’s Creed III als Assassin’s Creed III: Liberation betaal je ook een bedrag van €99,99.

Boxshot Assassin's Creed III

Assassin's Creed III

Releasedatum:
30-10-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    1777 XP
  Wesley_PS's avatar

  zeker 70 euro voor de normale versie?

 2.    1860 XP
  elazzja's avatar

  70 euro voor de normale versie inderdaad. 100 euro voor de special edition of een pakket van 100 euro met zowel deze als Liberation

 3.    336 XP
  HTC Bwoy !'s avatar

  Ik wist nooit dat je games kan pre-orderen via PlayStation Store :S. Sinds wanneer is dit mogelijk ? En wordt het gewoon opgestuurd naar je huis of is het allemaal softwarematig ?

 4. Anoniem -   
  83.84.234..xxx's avatar

  @HTC Bwoy !: het is puur softwarematig, je game wordt op de releasedag automatisch gedownload naar je ps3. Je kunt natuurlijk ook pre-orderen op bijv. amazon of bol.com en dan wordt het wel opgestuurd naar je huis. Deze link http://www.bol.com/nl/p/assassins-creed-iii-freedom-edition/1004004012198612/#product_description laat zien dat je voor de zelfde prijs het speciale pakket krijgt, inclusief gratis verzending. De ps store is dus weer veels te duur!!!