Ook Resistance zal aanwezig zijn in All Stars: Battle Royale?

Afgelopen E3 hebben we een eerste echte goede indruk kunnen krijgen van All Stars: Battle Royale. Deze Nintendo’s Super Smash Bros look-a-like heeft hoge ogen geworpen en het hele feit dat deze game cross-platform speelbaar zal zijn heeft het goed gedaan.

Zo langzamerhand worden er ook steeds nieuwe karakters aangekondigd en zo zullen Fat Princess, Nathan Drake, Kratos en nog veel meer personages aanwezig zijn. Een dergelijk personage waar we nog niks van hebben gehoord, is iemand uit de Resistance serie. Zojuist is aan het daglicht gekomen door een bezoeker van de E3 in Los Angeles dat een dergelijk personage uit deze serie wél aanwezig zal zijn.

Bij het spelen van deze game in één van de vele booths, is hem iets eigenaardigs opgevallen. In deze game kan je namelijk ook items oppakken om naar je tegenstanders te werpen en extra schade toe te doen. Een item die op te pakken was, was een Hedgehog Grenade. Deze granaten komen uit de Resistance serie, dus de kans is groot dat er binnenkort ook een personage (of meerdere) zal worden aangekondigd.

Boxshot PlayStation All-Stars Battle Royale

PlayStation All-Stars Battle Royale

Releasedatum:
21-11-2012
Genre:
Vechten
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  mattamatta's avatar

  Look a like ? Meer een rip off

 2.    1034 XP
  mickvl's avatar

  @mattamatta: Dat kan ik niet ontkennen.

 3.    1861 XP
  elazzja's avatar

  @mattamatta: Het ziet er misschien hetzelfde uit maar de uitwerking is toch anders. Zeker de manier om te winnen. Uiteindelijk beter goed gejat dan slecht bedacht zeggen ze vaak. En aangezien ik weinig met Nintendo karakters had ging ik altijd dromen over een game met alle Sony karakters. En kijk nu eens.

 4. Anoniem -   
  83.87.162.xxx's avatar

  Het is gewoon een genre dit.. Je hebt meerdere spellen die zo zijn..

 5.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Dexters moet er ook in komen!!! Is oke ps3 only game

 6.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Een chimera of Nathan Hale? Ik hoop Chimera!