Sony blijft een toekomst zien voor 3D-technologie

Er was een tijd dat Sony ontzettend veel aandacht schonk aan games die 3D ondersteunden. Ook heeft Sony vorig jaar zijn eigen 3D TV op de markt gebracht om 3D gamen populairder te maken. Hoewel we tijdens E3 persconferentie van Sony afgelopen dinsdag niets gehoord hebben over 3D, blijft Sony de technologie steunen.

Jim Ryan, CEO van Sony Europe, zegt dat 3D gamen zich langzaam aan het ontwikkelen is. Het was twee jaar geleden iets compleet nieuws, maar dat gevoel is nu een beetje voorbij. Ondanks het feit dat weinig mensen interesse hebben in de technologie ziet Sony er toch een toekomst in. Niet alle first-party games krijgen ondersteuning voor de technologie, maar enkel games waarbij het toepasselijk is.

 1. Anoniem -   
  87.209.208.xxx's avatar

  wanneer dat irritante brilletje niet meer nodig is en iedereen mee kan kijken, dan lijkt het me misschien wat.

 2.    3140 XP
  moes's avatar

  wil je dat mensen zich interesseren? dan moet je laten zien dat 3D niet alleen maar diepte heeft. Je moet je creativiteit erop inspelen en zo trek je meer aandacht. Op dit moment zijn er heel weinig games ontwikkelaars die de techniek gebruiken en de gene die het wel gebruiken doen er ook geen creatieve dingen mee. Ik moet wel zeggen dat Uncharted 3D wel de enige is die het goed doet qua 3D.

 3.    267 XP
  amaury's avatar

  ik speel toch liever gewoon de games.
  3D is totaal niet voor mij. maar andere mensen vinden het mss tof.

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik ben van plan binnen kort 3D tv haal,,

 5.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Zo als ik al vaker heb gezegd ze moeten meer doen met de Sony HMZ-t1. Dan kunnen ze denk ik echt een grote voor sprong krijgen op Microsoft en Nintendo