Het gerucht ging al enige tijd dat Uncharted 2: Among Thieves een multiplayer zou krijgen. En vandaag, maandag 27 april, werd er een onthulling gedaan omtrent de game. De kogel is bij deze door de kerk, Uncharted 2 krijgt een multiplayer zo laat Sony weten .  Er zal een multiplayer co-op voor drie personen aanwezig zijn deze bevat niet het zelfde verhaal als de singleplayer, maar juist een apart verhaal met aan het einde van elk level mini-bosses. Er is natuurlijk ook een Team-Deathmatch mode speelbaar. Je kan deze spelen met vier tegen vier spelers en aan het begin moet je speciale  skills kiezen. Als klap op de vuurpijl is er ook een Capture the Treasure mode verkrijgbaar. Een soort van Capture the Flag maar dan met een schatkist.

Er komt ook een BETA aan zoals we eerder konden melden, Amerikanen moeten inFamous aanschaffen hiermee krijgen zij een voucher met toegang tot de Uncharted 2 BETA. Nu is het de vraag of wij ook de mogelijkheid krijgen om de BETA te spelen en dat gaat gelukkig gebeuren!  Evan Wells van Naughty Dog laat namelijk het volgende weten op de PlayStation Blog:

You’ll be able to get a multiplayer beta voucher inside inFamous no matter where you purchase it.

And, yes, we’re working on getting the beta set up in Europe too (we’ll let you know as soon as we do).

Wat wij daarvoor moeten doen is nog onduidelijk, binnenkort natuurlijk meer hierover. Hieronder staan de eerste screenshots en video’s: