Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas speelt zich af in dezelfde post-apocalyptische wereld als Fallout 3. Het is geen direct vervolg op de succesvolle rpg met een eerste persoons perspectief, maar een zijstap in het populaire universum. Welkom in de stad waar alles mogelijk was. Welkom in Vegas!

Fallout: New Vegas neemt je mee naar een stad vol dromers en wanhopige criminelen die door een langdurige oorlog tussen verschillende facties allemaal strijden om de macht. De machtigste persoon is degene die niet bang om geweld te gebruiken. In de verknipte wereld van Fallout: New Vegas geldt het recht van de sterkste!

Je moet je een weg vechten door de hitte van de Mojave woestijn, langs de Hoover Dam en de door neon verlichte Vegas Strip. Verschillende unieke personages komen op je pad waarmee je met behulp van een uitgebreid dialogensysteem mee kan praten. Sommigen hebben goede bedoelingen, maar de meesten zijn niet te vertrouwen. Je zult echter moeten samenwerken, want in je eentje red je het niet!

Prijs: €13,95
Verzendkosten: €1,95
Link: SmartGamer
iDEAL: Ja

LittleBigPlanet 2

Ontmoet Sackboy en zijn vrienden! De kleine stoffen pop is terug in een nieuw avontuur, waarbij hij wederom moet rennen, springen, klauteren, slingeren en noem maar op. Opnieuw is een flinke hoeveelheid puzzels in de levels opgenomen om de hersenen goed op gang te houden en net als voorheen is het spel bij uitstek geschikt om gezamelijk doorheen te spelen.

Nieuw in LittleBigPlanet 2 is dat je niet alleen eigen levels samen kunt stellen, maar ook volledige games. Race games, shooters, platform spellen en noem maar op. Ook deze zijn weer te uploaden en worden daarmee toegankelijk voor alle andere gebruikers van de game. Je kunt dus rekening houden met een eindeloze hoeveelheid aan gameplay, gezien ook de creaties van anderen voor jou speelbaar zijn.

Prijs: €14,99
Verzendkosten: €1,95
Link: Intertoys
iDEAL: Ja

DiRT 3

Dirt 3 is de nieuwste telg uit de populairste rallyrace-serie. Het gas intrappen is belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat je weet wanneer je moet sturen en remmen. Het wegdek verandert continu en natuurlijk spelen de weersomstandigheden een belangrijke rol in Dirt 3. Met dit nieuwste deel uit de serie verlegt Codemasters alle grenzen!

De beste rallyauto’s uit vijftig jaar autosport zijn meegenomen in Dirt 3. In de carrièremodus kom je meerdere van deze wagens tegen in de vele offroadrace-evenementen. Je strijdt voor een toppositie op de wereldwijde rankinglijst, modder spettert op de ramen, en de versnellingen worden flink beproefd. Remmen, schakelen en het stuur omgooien is nog nooit zo leuk geweest!

De realistische manier waarop de auto reageert op de weersomstandigheden en het wegdek vormt een centraal onderdeel van Dirt 3. Daarnaast bevat de game ongekend mooie graphics waardoor de racebeleving echt de huiskamer in wordt geblazen!

Prijs: €18,99
Verzendkosten: €2,50
Link: 4Gaming
iDEAL: Ja