http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fde4e19d2b0f.jpg

Take-Two, de uitgever van onder andere Grand Theft Auto, Red Dead: Redemption en Max Payne 3, heeft niet echt heel veel met de WiiU. Het bedrijf heeft te kennen gegeven dat ze skeptisch zijn tegenover Nintendo’s nieuwe console. Het bedrijf zijn CEO, Strauss Zelnick, gaf dan ook aan geen plannen te hebben om core franchises naar de WiiU te brengen. Een GTA V op de WiiU was in principe al een rare gedachte, maar is bij deze dan ook definitief van tafel.

“We haven’t announced anything.[WiiU] I’m skeptical,” he said, adding that despite the skepticism, he is excited over the possibilities of next-gen console systems.

Wel is Take-Two opgewonden over andere next-gen consoles, het is volgens de CEO een tijd waarin je winners en verliezers hebt. Take-Two gaat in deze periode er vanuit bij de winnaars te horen, zo zegt hij dat dit het ultieme moment is voor een nieuwe IP. Als we even terug denken aan de E3 van 2011 herinneren we ons nog een titel van Rockstar, exclusief voor de PS3. We hebben het hier over ‘Agent’ een game waar we lang niets meer van gehoord hebben, het kan dan ook zomaar dat dit spel op de PS4 uit gaat komen.

“For a company like ours, it’s a great opportunity,” he said. “[New systems] separate the winners from the losers — and we fully expect to be one of the winners. I don’t want to minimize the challenge of creating titles for new technology or the economic challenges of doing that, but if you get it right, it’s a terrific time to launch a new IP.”

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fde4de9b3338.jpg