http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fe0c72a61e21.jpg

Je hebt ongetwijfeld al wel tijdens de E3 kunnen zien dat de heren van PSFocus, een Nederlandse PlayStation-website, hun artikelen en video’s ook op PSX-Sense hebben geplaatst. Bij veel leden ging er toen al een belletje rinkelen dat de heren van PSFocus ook voor PSX-Sense bezig waren. Dit komt omdat we vlak voor de E3 besloten hebben om van PSFocus en PSX-Sense één website te maken.

PSFocus zal vanaf volgende week woensdag definitief doorgelinkt worden naar PSX-Sense. Wanneer je dus de URL van PSFocus intypt, krijg je PSX-Sense te zien. Naast dat zal de eigenaar van PSFocus, Lennard Verhage, samen met zijn redactie ook het team van PSX-Sense versterken. Dit betekent dus dat we met veel meer mensen aan de site gaan werken, meer content kunnen produceren en veel meer achtergrondartikelen kunnen doen.

Alhoewel veel nog in de steigers staat, kunnen we wel stellen dat we een geweldige tijd tegemoet gaan. Met de kracht van PSX-Sense en PSFocus gebundeld zijn we er dan ook absoluut zeker van een nog completere site neer te kunnen zetten.