Nader bekeken: SSX downloadbare content – Mt. Eddie & Classic Characters Pack

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fe0ffe959ad6.jpg

SSX is een langlopende franchise met ondertussen een stevig aantal fans over de gehele wereld. De eerste SSX kwam met de lancering van de PlayStation 2 en bleek een groot succes. Simpel snowboarden werd omgetoverd tot een vette arcade game en degenen die de voorgaande delen hebben gespeeld zullen zich de karakteristieke personages, de muziek en afdalingen vast nog wel herinneren. Dit alles keert terug naar SSX dankzij downloadbare content.

Kortgeleden is er SSX voor de PlayStation 3 verschenen en deze voelde ouderwets goed aan. EA heeft vorige maand vooral de oude fans van een verrassing voorzien, door namelijk downloadbare content uit te brengen die gebaseerd is op eerder verschenen titels in de franchise. De downloadbare content is opgedeeld in drie verschillende pakketten: het SSX Mt. Eddie pakket, het SSX Classic Characters pakket en één pakket waarin deze twee losse pakketten zitten.

Wij konden met de laatste aan de slag, wat betekent dat we alle downloadbare content tot onze beschikking hadden. De content is gebaseerd op SSX Tricky en SSX 3 en hiermee komen zeven oude bekende personages terug met één berg die negen verschillende drops kende. Lekker uitgebreid dus die downloadbare content voor SSX.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fe1008e2f8d5.jpg

Laten wij beginnen met het SSX Classic Characters pakket waarbij je de zeven oude bekende personages krijgt. Dit zijn: Elise, Mac, Zoe, Kaori, Psymon, Moby en groovy Eddie en zij allen zijn beschikbaar voor 1.000 in-game credits per stuk. De klassieke personages hebben ieder een upgrade ondergaan en hun eigen specialiteiten gekregen, zodat het een beetje in de nieuwe SSX past. Verder hebben ze allen een eigen signature board en een alternatief outfit, welke je van diverse kleuren kan voorzien.

Het SSX Mt. Eddie pakket geeft je een nieuwe berg met negen nieuwe drops en drie retro tracks. Je krijgt negen drops, maar in werkelijkheid is dit één lange weg naar beneden, want wanneer je aan je top staat zul je tussen de zes en acht minuten de finish bereiken. Mountain Eddie is een waar genot om af te dalen en geeft groot nostalgisch gevoel. Explosies van prachtig vuurwerk, vele neonlichten, extreem veel grind mogelijkheden en de mogelijkheid om vaak onwijs lang in de lucht te blijven hangen.

Inhoudelijk er diep op ingaan is misschien wat lastig, aangezien de content bestaat uit oude content. Desondanks kan ik als fan van SSX iedereen de downloadbare content aanraden en als je goedkoper uit wilt zijn, dan is het het makkelijkste om voor het duopakket te gaan. Ben je niet bekend met de franchise, dan zal waarschijnlijk enkel het Mt. Eddie pakket interessant zijn. Voor een kleine prijs levert dit veel extra speeluren op en dat in een ietwat andere sfeer dan van wat je van de nieuwe SSX gewend ben.

Boxshot SSX

SSX

Releasedatum:
02-03-2012
Genre:
Sport
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
SSX patch nu beschikbaar, voegt veelgevraagde multiplayer toe
Gepubliceerd op 7 aug, 2012 om 18:35
SSX teaser video bevestigt online multiplayer
Gepubliceerd op 6 aug, 2012 om 11:15
EA Sports hint naar multiplayer voor SSX
Gepubliceerd op 4 aug, 2012 om 10:49
  1. Anoniem -   
    80.56.181..xxx's avatar

    ik heb die eddy toen gratis uit psn gedownload ondanks ik ssx niet had ge pre-ordert kan je die andere ook gratis downloaden uit psn weet iemand dat hier zijn er nog mensen die dit online spelen ik elke dag nog wel zoek nog leuke buddys die ook nog wel eens online zijn vind leuk om andere score te halen enzo