Homefront 2 niet in gevaar door problemen THQ

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fe48e188d013.jpg

Gamers die uitkijken naar de release van Homefront 2 hoeven zich geen grote zorgen te maken over een mogelijke annulering van de titel. Door oplopende problemen bij uitgever THQ zou het misschien zo kunnen zijn dat de ontwikkeling van Homefront 2 in gevaar kan komen.

Ontwikkelaar Crytek laat echter weten dat de problemen van THQ totaal geen enkele impact hebben op de ontwikkeling van de shooter. CEO Cevat Yerli geeft aan dat de ontwikkeling van Homefront 2 vooral geïsoleerd verloopt en dat THQ de ontwikkelaar alle nodige ruimte geeft.

“Pretty much zero. There’s been no tangible change whatsoever. There have been a few meetings and the introduction of people and those meetings are always very transparent.”

“To be fair, the way we’re developing Homefront 2 is very isolated anyway. We’re treating it as our own new IP and at the same time THQ is respecting us and saying, ‘you guys know what you’re doing’ and telling us the story they’d like to have, which we’re collaborating creatively on.”

Er zijn alleen een aantal gesprekken geweest en een aantal mensen voorgesteld. Dit komt omdat een aantal prominente werknemers van THQ de uitgever hebben verlaten en daarvoor zijn een aantal nieuwe mensen aangesteld. Het is goed om te horen dat de ontwikkeling van Homefront 2 nooit in gevaar is geweest en we hopen dat Crytek een knap staaltje werk gaat afleveren in 2013 of 2014.

Boxshot Homefront 2

Homefront 2

Releasedatum:
2014
Genre:
Shooter
Uitgever:
Crytek
Ontwikkelaar:
Industrie-insider: ‘Homefront 2 kan ieder moment opnieuw aangekondigd worden’
Gepubliceerd op 2 jun, 2014 om 09:02
Eerste ‘screenshots’ Homefront 2 verschenen
Gepubliceerd op 7 okt, 2013 om 11:05
Beelden van een vroege Homefront 2 build gelekt
Gepubliceerd op 20 aug, 2013 om 10:26
Homefront 2 kan enige vertraging oplopen nu Crytek de eigenaar is
Gepubliceerd op 29 jan, 2013 om 13:01
 1.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Hopelijk lukt het ze met Homefront 2 wèl het potentieel van het idee te benutten. Zo slecht als het hele gebeuren met Kaos toen zal het in ieder geval vast niet worden.

  Ik zie na Homefront niet echt uit naar een vervolg, maar ben wel benieuwd.

 2. Anoniem -   
  77.170.208..xxx's avatar

  ik hoop dat Homefront 2 wel splitscreen Co-Op krijgt.