Zondag Budgetdag – Games – 24 juni

EA Sports MMA

EA Sports MMA is de meest authentieke en intense vechtgame beschikbaar. Deze game biedt een mix van verschillende vechtkunsten, samen met een flinke lijst aan geweldige vechters met ieder hun eigen vechtstijl. Voor MMA is Electronic Arts een samenwerking aangegaan met Strikeforce. De Strikeforce-competitie is een van de meest bekende competities binnen deze tak van sport. Frank Shamrock en Mauro Ranallo zijn de commentatoren, terwijl Jimmy Lennon Jr. de wedstrijd vanuit de ring begeleid. Bovendien zit EA Sports MMA vol met bekende vechters, waaronder Fedor Emelianenko, Brett Rogers, Jake Shields en Jason Miller.

Naast alle bekende vechtersbazen krijgen spelers de mogelijkheid om zelf ook een vechter te maken. Buiten de mogelijkheden om tegen de computer te vechten om, biedt EA Sports MMA de mogelijkheid om zelf vechters te maken of aan te passen. Deze vechters kunnen dan gebruikt worden om te vechten om prijzen in bijvoorbeeld online competities met andere gamers. Het vechten is niet een simpel ‘mep als een malle in het rond’. Stoten moeten zorgvuldig worden uitgedeeld. Krachten moeten gespaard worden en alleen door op het juiste moment een houdgreep in te zetten, kan je de tegenstander laten smeken om genade.

Prijs: €13,95
Verzendkosten: €1,95
Link: SmartGamer
iDEAL: Ja

Fallout: New Vegas Ultimate Edition

Fallout: New Vegas speelt zich af in dezelfde post-apocalyptische wereld als Fallout 3. Het is geen direct vervolg op de succesvolle rpg met een eerste persoons perspectief, maar een zijstap in het populaire universum. Welkom in de stad waar alles mogelijk was. Welkom in Vegas!

Fallout: New Vegas neemt je mee naar een stad vol dromers en wanhopige criminelen die door een langdurige oorlog tussen verschillende facties allemaal strijden om de macht. De machtigste persoon is degene die niet bang om geweld te gebruiken. In de verknipte wereld van Fallout: New Vegas geldt het recht van de sterkste!

Je moet je een weg vechten door de hitte van de Mojave woestijn, langs de Hoover Dam en de door neon verlichte Vegas Strip. Verschillende unieke personages komen op je pad waarmee je met behulp van een uitgebreid dialogensysteem mee kan praten. Sommigen hebben goede bedoelingen, maar de meesten zijn niet te vertrouwen. Je zult echter moeten samenwerken, want in je eentje red je het niet!

Prijs: €20,75
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja (PayPal ook)

Driver San Francisco

De legendarische Driver-serie is terug met een compleet nieuw deel! Het verhaal speelt zich een aantal maanden na de gebeurtenissen uit Driv3r af. Hoofdpersoon John Tanner ligt in een coma na het ernstige auto-ongeluk in het derde deel. Driver: San Francisco speelt zich dan ook volledig in de droomwereld van Tanner af!

De Amerikaanse metropool San Francisco is tot in de kleinste details nagebouwd in Driver: San Francisco. De straten bevatten honderden auto’s waaronder een aantal iconische bolides uit bekende films. Zo kun je onder andere achter het stuur van de DeLorean uit ‘Back to the Future’, Shelby GT500 uit ‘Gone in 60 Seconds’ en Dodge Charger R/T uit de film ‘Bullitt’ stappen!

Prijs: €18,15
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja (PayPal ook)

 1.    1777 XP
  Wesley_PS's avatar

  meh

 2.    248 XP
  Tony's avatar

  Fallout New Vegas moet ik ooit een keer gaan halen, op de pc nooit verder gekomen dan lvl 5 ofzo.

 3.    958 XP
  Fatoeboy's avatar

  Driver SF..

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Falout heel uitgepeelt

 5. crew Redacteur -    140 XP
  RogueSquad's avatar

  Zavvi: Want als ik een aanbieding koop wil ik 2 weken wachten voordat ie geleverd wordt. :’)

 6.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  FO:New Vegas is een van de beste spellen die ik ooit heb mogen spelen. Maar hoe vaak het je ps3 laat freezen waardoor een hard reboot nodig is…niet normaal.

 7.    1029 XP
  nis156's avatar

  Driver SF en Fallout NV…. hmmm mooie prijs maar ik heb het gevoel dat ik beter kan wachten tot aan kerst enzo.