Eerder deze week konden we jullie reeds vertellen dat DreamWorks Studios bevestigd heeft dat Need For Speed zijn eigen film in 2014 zal krijgen. Vandaag kunnen we jullie het onverwachte nieuws mededelen dat er momenteel gewerkt wordt aan een Shadow of the Colossus film. De film zal geregisseerd worden door niemand minder dan Josh Trank. Hij verraste menig filmfanaat eerder dit jaar met de film Chronicle.

Josh Trank is momenteel ook druk bezig met heel wat andere films voor Sony Entertainment, zo is hij momenteel bezig met de Spider-Man Venom spin-off en mogelijk een nieuwe Fantastic Four. De Shadow of the Colossus film zal dus wellicht nog het nodige geduld van jullie vragen, maar hij zal er hoe dan ook komen.

Wat vinden jullie er trouwens van, dat deze PlayStation 2 klassieker over enige tijd naar het grote witte doek komt? Zien jullie dit geheel zitten of hebben jullie misschien wat schrik dat door middel van deze film misschien jullie visie op de game misschien kan veranderen? Laat het ons weten in een comment hierbeneden.