Zipper Interactive werd enige tijd terug gesloten en dat kwam voor vele SOCOM fans toch enigszins als een klap. Een gedeelte van de mensen is op straat komen te staan en een ander gedeelte is ondergebracht bij andere Sony studio’s. Het is jammer dat deze studio de deuren heeft moeten sluiten, want ondanks dat hun laatste games niet heel erg succesvol waren is het wel de studio die het online gamen op de PlayStation 2 heeft groot gemaakt.

Het laatste project van Zipper Interactive was de PlayStation Vita game Unit 13 en nu blijkt dat ze met nog twee andere projecten in de weer waren. Internetspeurneus Superannuation heeft deze informatie uit CV’s gehaald van voormalige Zipper Interactive medewerkers en daaruit kunnen we opmaken dat één van deze projecten voor de PlayStation 3 was. De ander was voor een onaangekondigde console.

Nu was Zipper Interactive een first party studio, dus het kan niet anders dat het hier om een game voor de PlayStation 4 ging. CV’s die dit aantonen suggereren overigens dat het ging om op multiplayer gebaseerde games. Of deze projecten ook ergens anders zijn ondergebracht is een beetje de vraag, maar als dat zo is, dan zullen we dat vroeg of laat wel horen.