Sniper: Ghost Warrior 2 uitgesteld naar oktober


Augustus wordt met het jaar rustiger. City Interactive had eerder aangegeven dat Sniper: Ghost Warrior 2 op 21 augustus zou verschijnen, maar heeft vandaag laten weten hiervan af te zien. Een specifieke reden werd niet gegeven, maar de kans is groot dat het ze onverstandig leek de game gelijktijdig te releasen met een grote naam als Darksiders II.

De nieuwe releasedatum voor de actie game, waarin snipen de voornaamste manier van moorden is, zal in begin oktober vallen. Specifieker: de 9de. Wederom een slechte keuze misschien, aangezien de game aan twee kanten ingekapseld wordt door erg grote namen. Een week eerder door Resident Evil 6 en een week later door Dishonored. Of dit nu wel zo’n goede zet is geweest valt nog te bezien, maar wellicht dat City Interactive de eerder aangegeven datum niet gaat halen, waardoor uitstel noodzakelijk is. Het is dan ook niet de eerste keer dat de game is uitgesteld, aangezien de game eigenlijk begin dit jaar al in de winkels had moeten liggen.

Boxshot Sniper: Ghost Warrior

Sniper: Ghost Warrior

Releasedatum:
15-03-2013
Genre:
Actie
Uitgever:
City Interactive
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    1959 XP
  Faunus's avatar

  Lol dit had ik al zien aankomen. Game zag er niet uit op de E3.

 2.    1694 XP
  chronic010's avatar

  Darksiders 2? Nou…..de eerste was nou niet echt indrukwekkend, dus lijkt me sterk dat ie daarom later komt. Beetje jammer, had hem voor een schijntje ge-preordered. En de beelden zagen er niet uit?? Bezoek eens een brillenzaak, het is met de cryengine3 gemaakt…..hoe kan het er dan niet uitzien?

 3.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Volgens mij kunnen ze deze beter uitstellen tot ‘mag het daglicht niet zien’. Nou wil ik ze wel t voordeel van de twijfel geven, maar als je kijkt naar deeltje 1 en zover wat ze van deel 2 gebakt hebben..

 4.    5 XP
  gamer1982's avatar

  o neeeeeeee toch alweer uitgesteld ik word moe van

Sniper: Ghost Warrior 2 is niet veel beter dan het origineel, hier de scores
Sniper: Ghost Warrior 2 voorzien van een launch trailer
Alle geavanceerde sniper hulpmiddelen van Sniper: Ghost Warrior 2 in één trailer
Alleen maar headshots in nieuwe Sniper: Ghost Warrior 2 trailer