Komt Tales of Xillia dan eindelijk naar Europa?


De Japan Expo is sinds gisteren in volle gang in Parijs. We hoorden al interessant nieuws voorbij komen over een mogelijke Dragon Ball Z Budokai HD Collectie, maar misschien krijgen ook de liefhebbers van RPG’s wat wils. Namco Bandai heeft namelijk bekend gemaakt een ‘grote aankondiging’ te doen over de Tales serie.

Wat deze aankondiging dan zal inhouden is niet bekend, maar het lijkt erop dat de Europeanen eindelijk aan de slag kunnen met de originele Tales of Xillia en binnenkort Tales of Xillia 2. Dit vermoeden berusten wij op de recent ingediende trademark op Tales of Xillia voor zowel Europa als Amerika. Wellicht zijn we dus binnenkort een PS3 exclusieve titel rijker!

Helaas kunnen we hier nog geen zekerheid over uitspreken tot de woordvoerder van Namco bandai het podium betreedt om 3 uur vanmiddag, wat dus over pakweg een half uur plaats zal vinden. Wij houden het in ieder geval nauwlettend in de gaten, maar mocht je zelf de livestream in de gaten willen houden dan houden wij je niet tegen!

UPDATE: Goed nieuws! Tales of Xillia werd zojuist bevestigd voor een Europese release in 2013. Of wij Tales of Xillia 2 hier ook te zien krijgen is nog onzeker, maar als het eerste deel hier een succes wordt mag het vervolg natuurlijk niet uitblijven.

Boxshot Tales of Xillia

Tales of Xillia

Releasedatum:
09-08-2013
Genre:
JRPG
Uitgever:
Namco Bandai
Ontwikkelaar:
Review: Tales of Xillia
Gepubliceerd op 19 aug, 2013 om 13:10
Tales of Xillia verovert tweede plaats in de verkoop top tien
Gepubliceerd op 17 aug, 2013 om 12:17
Nieuwe Tales of Xillia video vrijgegeven
Gepubliceerd op 4 aug, 2013 om 12:44
Voortreffelijke mix van anime en cutscenes in de E3 Tales of Xillia trailer
Gepubliceerd op 7 jun, 2013 om 19:30
 1.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Ben wel in de mood voor RPG’s de laatste tijd, en vond Xillia (iets wat ik normaal niet speel) er wel interessant uitzien. Dus hopelijk komt er een EU release 🙂 (Hopelijk hoeven we er niet te lang op te wachten!)

 2.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Net de stream gezien. Spreek geen Japans of Frans, maar ze hadden t over Xillia. Publiek werd nogal gek en het ziet ernaar uit dat er een Engelse release komt in 2013.

 3. crew Redacteur -    2221 XP
  Sensu's avatar

  @k1ll1ng5pr33: Had het gezien ja. Bericht heeft een update gehad 🙂

 4.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  Ik heb de Japanse versie al 😀 Maar natuurlijk koop ik de EU versie 😀

 5.    7522 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Mooi ik zie graag nog wat goede RPG´s