In tegenstelling tot de Xbox 360 versies van games, zijn PS3 games vaak regiovrij. Je bent dus vrij om de game te importeren vanuit andere delen van de wereld als je hierop niet al te lang wilt wachten. Dit gebeurt dan ook regelmatig, vooral met games die helemaal niet verder komen dan de Japanse kust.

Eind deze maand zal Persona 4: Arena uitkomen in Japan en veel fans van de serie die een fighting game met Persona personages wel zien zitten, hebben alvast hun pre-order geplaatst voor de Japanse versie. Nu heeft Atlus kort geleden bekend gemaakt dat dit helemaal geen nut heeft, want de game zal niet werken tenzij je er ook meteen een Japanse PS3 bij besteld. Dit is namelijk één van de weinige games die niet regiovrij zal zijn en dus kunnen we niet anders dan wachten op de Europese release. Waarom Atlus hiervoor gekozen heeft is helaas onduidelijk gebleven.

Hoewel de Japanse en de Amerikaanse releasedatum al vast staan, tasten wij Europeanen nog in het duister. Wel werd er aangegeven dat er enige mogelijkheid bestaat dat een release op of dichtbij 31 augustus haalbaar is.