Nieuwe Medal of Honor: Warfighter beelden via Community Challenge


Steeds vaker komt het voor dat ontwikkelaars de community uitdagen om een beetje moeite te doen voor nieuws over de nieuwste games. Ook Danger Close wil weten hoeveel mensen nu eigenlijk aan het wachten zijn op nieuwe beelden van Medal of Honor: Warfighter. Om daar achter te komen hebben ze een poll geplaatst op hun Facebook pagina, waarin ze onze mening vragen over de klassen in de Multiplayer. Hoe meer er hierop gereageerd wordt, des te eerder onthullen ze nieuwe multiplayer beelden, gespeeld op een voor ons nog onbekende map!

Kun jij dus niet wachten tot Danger Close weer nieuws bekend maakt? Like, deel en beantwoord dan de poll en houdt de omslagfoto van de Medal of Honor Facebook pagina in de gaten. Wanneer deze 100% bereikt heeft, mag je de nieuwe beelden verwachten. Op het moment van schrijven staat de meter op 10%, dus we hebben nog wel even te gaan!

Boxshot Medal of Honor: Warfighter

Medal of Honor: Warfighter

Releasedatum:
25-10-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  gaat nog lang duren….

 2.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ja inderdaad hoeveel verwachten ze ? een paar miljoen ?

 3. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  Hij blijft inderdaad wel erg lang op 10% staan. Sowieso zijn er ook miljoenen mensen die Facebook gebruiken, dus ik weet niet wat hun gewenste totaal is om eerlijk te zijn.

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Shit duurt wel lang zo dan