GamesCom 2009: Borderlands in de spots

Op de GamesCom staan gigantisch veel games. Elke game heeft
natuurlijk weer nieuwe footage om te laten zien en dit keer is het de beurt aan de RPG/shooter Borderlands. De game gaat ongeveer hetzelfde pad op als Fallout 3. De game zal je spelen vanuit first person view, maar is zeker geen FPS. De game is namelijk een echte RPG waar makkelijk tientallen tot honderden uren in verloren kunnen gaan. De kracht van Borderlands zit hem mede in zijn online co-op. Op elk moment in de game kan je mensen mee laten spelen. De gehele singleplayer campagne kan co-op worden gespeeld. Iets dat wij graag zien in een game.

Op de GamesCon is er een nieuwe trailer van de game uitgekomen. In de trailer zien we naast in game footage ook een nieuwe release datum. De game is ietsje opgeschoven, naar 20 oktober om precies te zijn. Geen ramp dus, maar wel weer een paar dagen extra wachten.

2 reacties

  1.    6677 XP
    Myx's avatar

    Die trailer is al een keer vrijgegeven.

  2.    488 XP
    tigertijger's avatar

    lol jullie maken de zelfde fout als zoveel andere het is een fps maar met een rpg randje en het werkt maar een echte rpg kan je niet van spreken wel dat je er veel tijd in gaat verliezen 😀 het heeft best wel een hoog verslafings gehaalte in het begin is het even doorbijten maar na een tijdje wordt het echt vet