In augustus gaan wij weer op pad naar Keulen om de grootste gamebeurs van Europa onveilig te maken. Het gaat hier natuurlijk om de GamesCom, welke ondanks de afwezigheid van een paar grote uitgevers niet minder interessant gaat worden!

Pasgeleden werd via een trailer van de GamesCom bekend dat GTA V mogelijk aanwezig is op de beurs van 2012. Hoewel het hier om een onzorgvuldig samengestelde trailer kon gaan, hebben we hier tot op heden nog niets over terug gehoord. Dit kan dus enkel betekenen dat het klopt, maar een extra steuntje in de rug wijzen wij nooit de deur.

Gisteren werd via het LinkedIn profiel van een van de project managers van de GamesCom duidelijk dat ook hij bezig is voorbereidingen te maken voor Take Two en ook Rockstar, welke volgens hem GTA V gaat laten zien. Ook zie je nog enkele andere uitgevers in de lijst staan die met een nog onbekende titel op de beurs aanwezig zullen zijn. Zo zien wij Valve stiekem in de lijst verstopt en misschien komt er ineens een aankondiging van Half Life 3? Ook onverklaarbare verschijnselen maken hun opkomst als aangetoond wordt dat Arenanet schijnbaar bezig is met Guild Wars 3… op de consoles?!

Wat een verrassing als ineens twee legendarische franchises wat extra aandacht zullen krijgen op de beurs. Is het wachten dan eindelijk voorbij? Wij hopen zeer zeker van wel en mocht GTA V inderdaad aanwezig zijn, dan mag je van ons uitgebreid verslag hierover verwachten!