http://www.psx-sense.nl/images/file/inversionlogo_194.jpg

De winnaars van de prijsvraag zijn geworden: PattyS3, Mickvl, Langedon

Let op onderstaande prijsvraag is inmiddels afgelopen.

In samenwerking met Namco Bandai kun jij kans maken op één van de drie Inversion exemplaren. Inversion is een nieuwe cover-based third-person shooter en speelt zich af in de nabije toekomst. De actie in de game wordt op een unieke manier gecombineerd met de zwaartekracht die je kunt beïnvloeden met het Grappler-wapen. Dit levert unieke gameplay op en gemakkelijk auto’s aan de kant ruimen of vijanden optillen is een voorbeeld hiervan.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze game is hieronder op de +1-knop te drukken. Hiervoor is een Google-account vereist, mocht je deze niet hebben dan kun je die hier aanmaken. Ook is het mogelijk om met je Facebook of Twitter mee te doen, je mag zelf kiezen welke je het liefste wilt. Nadat je dit gedaan hebt stuur je ons een mailtje met je social network profiel en doe je mee met de prijsvraag.

Druk op één van de onderstaande knoppen om mee te doen

Knop ingedrukt?

Als je de knop naar keuze hebt ingedrukt stuur je ons een mailtje met je Google+, Facebook of Twitter-account naar [email protected] De prijsvraag loopt tot 30 juli 2012.

Screenshots

Disclaimer

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PSX-Sense en Namco Bandai zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 30 juli 2012 zullen helaas komen te vervallen. PSX-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Namco Bandai.