Mirror’s Edge was een fantastische game en een leuk uitstapje van DICE tussen al het shootergeweld door. De game werd goed ontvangen bij de pers, maar stelde wat teleur in de verkoop. Desondanks zitten velen kopers van het origineel te wachten op een tweede deel, maar deze komt maar niet. Uit een interview dat GameInformer had met Frank Gibeau van Electronic Arts blijkt dat Mirror’s Edge 2 niet een kwestie is van of deze er komt, maar wanneer deze komt.

Gibeau gaf aan dat de game op de ‘to do’ lijst van de uitgever staat, wat suggereert dat er vroeg of laat wel een vervolg zal gaan verschijnen. EA heeft veel enthousiasme voor het IP, maar op dit moment hebben ze helaas nog niets om aan te kondigen. Verder lijkt het er een beetje op dat de beschikbare teams van EA allemaal bezig zijn met games, waardoor er momenteel geen mogelijkheid is om met Mirror’s Edge 2 aan de slag te gaan.

“We have nothing to announce,”[..]”We love Faith. We love the property. It’s really about how and when do you bring it back?”

“It’s on the list. It’s just about looking at what teams are available, who’s got the right quality approach to it, and who understands it.”