PS3 Super Slim

Er gingen de laatste tijd heel wat geruchten de ronde over het feit dat Sony mogelijk dit najaar een nieuwere versie van de PlayStation 3 zal lanceren, de PlayStation 3 Super Slim. Gisteren zijn de allereerste, misschien toch wel vrij vage foto’s gelekt van deze nieuwe PS3. Vandaag hebben we een aantal Photoshop afbeeldingen die dit nieuwe model beter in beeld brengen.

Je hebt hem waarschijnlijk al gezien, hierboven staat de nieuwste PlayStation 3 afgebeeld. Wat direct opvalt is dat er nu een soort schuifsysteem in verwerkt is. Als je namelijk op de eject-toets duwt, zal er een plaat op het toestel naar links verschuiven zodat je de disc eruit kan halen. Verder zullen er ook drie verschillende modellen verschijnen, namelijk een model met 16GB, 250GB en 500GB.

Hoeveel de verschillende toestellen zullen kosten en wanneer deze zullen verschijnen is nog niet bekend. Hoogstwaarschijnlijk zal Sony deze PlayStation 3 Super Slim onthullen op hun persconferentie tijdens GamesCom, net zoals ze met de PlayStation 3 Slim hebben gedaan.

Update: Blijkbaar hebben heel wat mensen het idee dat we een tikfout hebben gemaakt in verband met het kleinste model, de 16GB PlayStation 3. Maar deze informatie is correct, hieronder hebben we een afbeelding toegevoegd waarin Sony info doorgeeft aan een Braziliaanse retailer in verband met de verschillende modellen.

Deze 16GB PlayStation 3 Super Slim, zal hoogstwaarschijnlijk bedoeld zijn voor de mensen die dit voornamelijk als Blu-Ray speler willen gebruiken, maar misschien toch ook eens een nieuwe Call of Duty bijvoorbeeld in huis willen halen.

PS3 Super Slim

PS3 Super Slim

PS3 Super Slim

PS3 Super Slim