Het lijkt alsof SuperBot Entertainment er een gewoonte van wil maken om per evenement twee extra personages toe te voegen aan het rooster van PlayStation All-Stars Battle Royale. Vorige week tijdens de EVO werden wij verblijd met de komst van Heihachi en Toro. Deze week was de Comic-Con in volle gang en tijdens het PlayStation All-Stars Battle Royale panel gaven ze ons twee (eigenlijk 3!) nieuwe spelers om naar uit te kijken.

Hoewel we deze toevoegingen al van verre aan zagen komen zijn ze niet minder leuk. De helden Jak & Daxter worden speelbaar, maar ook de immer statisch geladen Cole MacGrath uit inFamous is van de partij.

Cole blijkt een populaire keuze, net als Kratos. Dit is namelijk de tweede keer dat we hen zien verschijnen in een fighting game, één die niet van Sony zelf is. Eerder zagen we Kratos in Mortal Kombat en Cole in Streetfighter x Tekken. Wellicht is het vertonen van nieuwe personages nog geen verleden tijd. Er staat nog een ander groot evenement op de stoep, namelijk de GamesCom! Wie zouden de volgende worden? Ratchet & Clank, misschien de Sackboy?

Het filmpje waarin Cole en Jak & Daxter geïntroduceerd worden kun je hieronder bekijken. Meer behoefte aan gameplay? Klik dan hier.