Vandaag brengt BioWare een nieuw multiplayer gedeelte op de markt onder de naam Earth. Schroom je niet om deze in huis te halen, want de DLC is helemaal gratis. Ben wel voorbereid op de Platinum moeilijkheidsgraad waar zelfs de medewerkers van BioWare zelf niet tegen opgewassen zijn, aldus Mike Gamble. Ben je in voor een uitdaging? Houd dan de PlayStation Store in de gaten vandaag!

“Platinum is so hard that only a handful of people at the office itself have ever beat it,”

Sinds de launch heeft het de Mass Effect 3 spelers enorm veel moeite gekost om in de multiplayer de silver en gold medals te behalen. Gamble zag dat er een stijgende lijn zat in de behendigheid van de spelers en vond dat het tijd was voor een compleet nieuwe uitdaging. De platinum moeilijkheidsgraad zit echter wel op het niveau van een controller kapot gooien, dus maak je borst maar nat!

Wat je moet verwachten zijn gemixte waves met de meest irritante vijanden. Stel je voor dat Banshees en Phantoms tegelijkertijd het slagveld betreden, een nachtmerrie voor elke Mass Effect 3 speler, maar een zeker eens het proberen waard. Gelukkig heeft BioWare rekening gehouden met de nieuwe gevaren die om de hoek loeren, maar ook gewoon recht op je af komen. Dit doen ze door de toevoeging van nieuwe wapens en N7 klassen.

“You’ll notice that the Adept and Infiltrator classes are all over the place. The rolling and the diving and whatnot is very, very quick compared to some of the other classes. There’s also a teleport option for some of the classes,”

Als dit je interesse heeft gewekt, kijk dan even de beelden afkomstig van de Comic-Con 2012 hieronder. Voor nog meer actievolle beelden, check je even deze link.