Enige tijd terug verscheen de Ratchet & Clank HD Trilogy in Europa, maar de Amerikanen zitten hier nog steeds op te wachten. De collectie verschijnt daar op 28 augustus en als extra om het lange wachten voor de Amerikanen wat te verzachten zal er een demo bijgeleverd worden van Sly Cooper: Thieves in Time. Deze platformer zal ergens later dit jaar gaan verschijnen en met deze aankondiging is de komst van een demo een zekerheid.

De demo is enige tijd exclusief voor de kopers van de Ratchet & Clank HD Trilogy en zal vroeg of laat wel in de PlayStation Store verschijnen. Dat is althans de verwachting, alsook dat de demo enige tijd na de release van deze trilogie in Amerika ook in Europa zal verschijnen. Wellicht dat PlayStation Plus abonnees ook vroegtijdig toegang krijgen tot de demo.

Momenteel hebben we een prijsvraag waarbij we tweemaal een exemplaar van de Ratchet & Clank HD Trilogy weggeven, door hier te klikken kun je meedoen. Wil je meer weten over Sly Cooper: Thieves in Time? Lees dan onze hands-on.