Vanaf juni 2010 heb je de mogelijkheid een PlayStation Plus abonnement af te sluiten om korting te krijgen op een selectie games, maar regelmatig krijg je ook games gratis. Vooral nu de Instant Game Collection in het leven is geroepen, voelen meer gamers zich dief van de eigen portemonnee als ze géén Plus aanschaffen. Ook Sony merkt een stijging in de aanmeldingen en wil daarom deze service ook in de winkels promoten.

Dit doen ze door PlayStation Plus kaarten te leveren aan retailers, welke je account voor ofwel 90 dagen of 365 dagen upgraden tot PlayStation Plus gebruiker. Mooi dus, vooral omdat je nu voor een abonnement van 90 dagen niet meer een duurdere PlayStation Network kaart hoeft te kopen. Daarnaast is het perfect voor de luie gamer. Je hoeft niet eens meer de Store af te struinen, op zoek het gewenste abonnement. Nooit meer, deze code stuurt je meteen door naar de desbetreffende abonnementskeuze.

De beide kaarten zijn vanaf morgen in de winkels terug te vinden voor de prijs van €14,98 voor 90 dagen en €49,98 voor 365 dagen.

Met speciale dank aan Jonas46 voor de herinnering!