De geur van gamepersonages binnenkort te koop?


Heb je je ooit voorgesteld hoe jouw favoriete personage zou ruiken als je naast hem zou staan? Meteen schiet ons zweet te binnen, want het zijn vaak drukke bazen. Misschien een ijzerachtige bloedgeur na menig vijanden afgeslacht te hebben. Dat terwijl je bij bepaalde games juist aan de meest zoete geur denkt die er maar zijn kan…

Epic-Scents is een bedrijf wat geuren samenstelt en deze daarna produceert. Samen met Capcom beginnen ze aan een nieuwe lijn die met de geur uitdrukt hoe een personage is. Natuurlijk zou het ook wel vreemd zijn als het hier om de letterlijke geur ging, want wie koopt zoiets nou? Een gemiddelde gamer ruikt na een dagje goed gamen vanzelf al naar zweet en misschien naar chipsresten, gemengd met de zoete geur van redbull. Daar hoeven we geen extra geld aan uit te geven!

Ze gaan van start met de geuren die Mega Man en Proto Man definiëren. Om erachter te komen welke geur het beste bij hen past, heeft Epic-Scents het publiek gevraagd om de belangrijkste karaktereigenschappen van deze twee figuren op te noemen. Op basis daarvan zullen ze beslissen wat de beste geur is voor de personages. Wanneer deze op de markt verschijnen, zullen ze over de toonbank gaan in de vorm van luchtverfrissers. De prijs hiervan is $3 per stuk.

“There are strong ties between memories and fragrance… when you use our air fresheners you will remember the nostalgia of playing that game.

Epic-Scents is tevens in overleg meer meerdere uitgevers, zodat er een mogelijkheid is om meerdere personages om te zetten naar een geur. In de toekomst willen ze ook uitbreiden naar parfums en after-shaves. Wij vragen ons af of dit echt een gat in de markt is en hoe dit verder zal lopen. Hoe ruikt jouw favoriete game personage?

 1. crew Redacteur -    2172 XP
  aarjen116's avatar

  Lolz…

 2.    69 XP
  Mike207's avatar

  Wat een onzin…

 3.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  lol wtf!?

 4.    187 XP
  donselaar's avatar

  dus ezio ruikt naar de middeleeuwen xD

 5.    504 XP
  Dreamingman's avatar

  hmmm benieuwd wat voor geurtje lara croft krijgt. 🙂 Wat een onzin zeg, welke debiel verzint zoiets.

 6.    468 XP
  xDELTAx's avatar

  Voor Kratos nemen ze gewoon een potje gevuld met bloed.

 7. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  @donselaar: Je haalt hier wel 2 tijdperken flink door elkaar, maar goed… Ik snap je punt, hahaha!

 8.    1034 XP
  mickvl's avatar

  Mijn favoriete personage is en blijft Pepper van Lego Island. Toen ik klein was heb ik dat heel veel gespeeld, zowel deel 1 als 2.

 9.    177 XP
  ideklein17's avatar

  @mickvl: Haha ik heb ook echt veel Lego Eiland gespeelt. Beste games ooit! :p

 10.    847 XP
  Thijs's avatar

  $_$?

 11.    334 XP
  Solit_J's avatar

  hoe zal snake ruiken xD

 12.    1777 XP
  Wesley_PS's avatar

  @Solit_J: naar slangenhuid? haha

 13.    515 XP
  Dead-M's avatar

  @Solit_J: Naar een zwetende oude man denk ik.