http://www.psx-sense.nl/images/file/img_50056f678760b.jpg

Ongetwijfeld één van de meest verrassende aankondigingen dit jaar, naast Watch Dogs, is Battlefield 4. Het is inmiddels nog niet zolang geleden dat Battlefield 3 uitkwam en veel mensen hadden toch verwacht dat Battlefield 4 pas volgend jaar aangekondigd zou worden. Eerder lekte de zogheten ‘Battlefield 4 beta’ al uit via Origin, maar DICE heeft nu toch besloten de game officieel aan te kondigen. Op de eigen website van de franchise (Battlefield.com) laat men weten aan Battlefield 4 te werken en dat de game er dus daadwerkelijk aan zit te komen.

Via een blogpost laat DICE weten dat ze hard werken aan het volgende deel in de Battlefield-serie. Ze geven mensen die een pre-order plaatsen voor Medal of Honor de kan som te participeren in een beta van dit nieuwe deel. Ze hebben op het moment niet veel nieuws te delen over de game en zeggen dat als het niet op Battlefield.com staat, het allemaal pure speculatie is.

Ze vertellen enorm trots te zijn op wat Battlefield 3 uiteindelijk is geworden en de miljoenen fans die het spelen. Ze zijn blij met de feedback die ze gekregen hebben tijdens de beta en ook over de expansion packs die ze uitgebracht hebben. Ze zijn alleen nog niet klaar om te praten over Battlefield 4 en ze hopen dan dat jullie je ook nog goed kunnen vermaken met Battlefield 3 en alle content die eraan zit te komen.

Tevens nodigt DICE je uit om de nieuwe Medal of Honor in de gaten te houden, een game van Danger Close Studios. Ook dit spel zal lopen op de Frostbite 2 engine en Battlelog gaan ondersteunen. Wanneer je de limited edition van Medal of Honor pre-ordert krijg je automatisch toegang tot de Battlefield 4 beta. Deze beta start niet meteen wanneer Medal of Honor uit is, maar in de herfst van 2013.

Meer informatie over Battlefield 4 hopen we tijdens Gamescom te zien, waar EA’s eerstvolgende persconferentie plaats gaat vinden. Dit is in augustus en wij zijn hier uiteraard ook bij.

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag bekendgemaakt dat spelers die Medal of Honor™ Warfighter Limited Edition* reserveren voordat de game op 25 oktober uitkomt, exclusieve toegang krijgen tot de bètaversie van Battlefield 4™, de volgende game in de bekroonde shooterserie van DICE. Medal of Honor Warfighter is de meest authentieke shooter van dit najaar. Het is de enige game die spelers in de huid laat kruipen van ‘s werelds meest effectieve en gedisciplineerde soldaten en ze laat strijden in realistische gevechten die zijn gebaseerd op de huidige conflicten in de wereld. De baanbrekende Frostbite™ 2-engine zorgt voor de geavanceerde gameplay, visuele effecten en verbluffende geluidsontwerp van Medal of Honor Warfighter en verlegt de technologische grenzen van de huidige gameplatformen.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_50056f09ead9f.jpg