Nieuwe Sleeping Dogs trailer laat ons de stemacteurs zien

Sleeping Dogs zou oorspronkelijk de nieuwste True Crime game moeten zijn, maar in 2011 trok Activision de stekker eruit. Square Enix zag er wel degelijk een toekomst in en kocht de rechten op en veranderde de naam naar Sleeping Dogs. Sleeping Dogs is een criminele drama game die zich afspeelt in Hong Kong en zal vanaf 17 augustus te verkrijgen zijn.

Met nog precies een maand te gaan, willen ze bij Square Enix ons toch nog even een kleine tip van de sluier geven. Zo hebben ze vandaag een nieuwe trailer onthuld en kunnen we de stemacteurs even goed bekijken en er zitten zeker bekenden namen tussen. Onder andere Edison Chan, Lucy Liu en niemand anders dan Emma Stone verlenen hun stem aan de game en natuurlijk zijn er nog vele andere mensen te bewonderen. De trailer staat zoals gewoonlijk hieronder.

Boxshot Sleeping Dogs

Sleeping Dogs

Releasedatum:
17-08-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
 1.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  kopen kopen kopen kopen kopen kopen kopen kopen kopen kopen kopen kopen kopen kopen kopen !!!!!!!!!

 2. Anoniem -   
  83.85.232..xxx's avatar

  Damn, Lucy Liu.. Ik zou de game bijna gaan kopen. Ware het niet dat ik niet onder de indruk ben van wat ik heb gezien. Grafisch vind ik het echt ondermaats, en ik begrijp daarom wel waarom Activision de game heeft laten vallen. Ik heb enorm genoten van de oude True Crimes, maar dit is het niet..

 3.    187 XP
  donselaar's avatar

  heb hem al gepre-ordered 🙂

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik zie dat duur game is en word nog,, wegens acteurs zijn goed^^

 5.    919 XP
  Floepert's avatar

  @Sixstar6: en zoals altijd word ik niet veel wijs uit jouw berichten 😛