Aankomende Uncharted 3 patch wordt gevierd met een aantal remixes

Naughty Dog, ontwikkelaar van de Uncharted serie, heeft aangekondigd dat er een grote en belangrijke patch in de maak is voor Uncharted 3: Drake’s Deception.

De update krijgt nummer 1.13 en zal flink wat balans brengen in de game, samen met een groot aantal aanpassingen in de gameplay. De patch zal daarnaast nog meer bevatten, maar dat is momenteel nog niet bekend. Dit zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Om de patch, die in augustus gereleased zal worden, te vieren, hebben ze muziek van de soundtrack van Uncharted 3: Drake’s Deception geremixed en online gezet voor alle fans van Uncharted. De remixes kun je hier vinden en zijn best goed te luisteren.

Boxshot Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 3: Drake's Deception

Releasedatum:
02-11-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1. crew Redacteur -    2175 XP
  aarjen116's avatar

  Nice, kan niet wachten! Ik ben een groot fan van U3 multiplayer!

 2.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Ik ben veel meer benieuwd naar wat de aanpassingen in de gameplay zullen zijn… Kennelijk ben ik niet de enige die de gameplay niet geweldig vond.

  Kom maar op met die update… 😉

 3.    166 XP
  NL-Marco-1996's avatar

  Nou meer dan de helft is er al over bekend. 2 nieuwe prestiges, nieuwe powerplay muziek, nieuwe taunts en skins (of miss gaat het over nieuwe accessoires), nieuwe schatten, nieuwe DLC (maps, adventures, skins) en dat systeem waar het over gaat is sowieso het nieuwe en uitgebreidere customization systeem. Dus dit is de grootste patch voor U3 ooit.