Op 31 oktober is het eindelijk zover. Dan kunnen we namelijk eindelijk aan de slag met de langverwachte Assassin’s Creed III, het definitieve slotstuk van onze held Desmond Miles. Voor deze dan toch wel vrij speciale Assassin’s Creed game blijft Ubisoft niet bij de pakken zitten en kondigde enkele weken geleden drie verschillende edities aan.

Zo heb je onder andere de Assassin’s Creed III Special Edition, de Assassin’s Creed III Join or Die edition en de echt ultieme Collector’s Edition, de Assassin’s Creed III Freedom Edition. Deze Freedom Edition zal het prijskaartje krijgen van 100,- euro en bevat toch best wel veel extra content. Zo krijg je er namelijk een supervet beeldje bij van onze nieuwe held Connor en een zeer mooi verzameldoos. Ook zal de game case vervangen zijn door een speciale steelcase met een tekening van Connor erop, gemaakt door comictekenaar Alex Ross, een notitieboekje van George Washington en nog zeer veel extra content voor in de game zelf.

Ubisoft heeft hier zelf een unboxing video van online gezet, waarbij je bij elk item nog wat extra uitleg krijgt en al een klein voorsmaakje krijgt van sommige onderdelen. Assassin’s Creed III ligt vanaf 31 oktober bij ons in de winkelrekken.