EA Sports UFC wordt ontwikkeld door Fight Night-team EA Canada

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5007eaf82cc47.jpg

De mannen achter de Fight Night games zullen aan de slag gaan met EA Sports UFC, een franchise die eerder eigendom was van THQ. Het Fight Night ontwikkelaarsteam (EA Canada) gaat ervoor zorgen dat we een geweldige UFC-game krijgen van EA en we er weer flink tegenaan kunnen in de octagon. Het team wordt geleid door Dean Richards, bekend van Fight Night, NHL en SSX. Dit doet hij samen met Brian Hayes.

De aankondiging dat EA Sports met UFC kwam werd gedaan tijdens de E3 van 2012, zoals je hieronder in het filmpje kunt zien. Dana White was eerder nogal boos op EA omdat ze niet met hem aan de slag wilden. Toen is hij met THQ in zee gegaan en hebben ze drie games uitgebracht. Blijkbaar had Dana White, president van de UFC, nog altijd een zwak voor EA en is er uiteindelijk toch nog een contract getekend tussen beide partijen.

Of dit betekent dat we eerst geen nieuwe Fight Night gaan zien, dat durven we niet te zeggen. Ook zijn we benieuwd hoe men aan de slag gaat met deze game, MMA is immers iets heel anders dan boksen. Hopelijk weet EA ook met wat verrassingen te komen. Alvast een gratis tip van ons: breng Fedor Emelianenko in de game.

Boxshot EA Sports UFC

EA Sports UFC

Releasedatum:
20-06-2014
Genre:
Sport
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    468 XP
  xDELTAx's avatar

  Hopelijk word het wat. UFC 3 was een beetje meh. Neem de graphics van Fight Night Champion, gooi er veel snelheid en actie in en klaar, sales gaan als een speer.

 2.    361 XP
  Nick-Chronic's avatar

  Als ze maar niet met de besturing gaan liggen kloten want die was en is perfect alleen online en de graphics mogen ze wel verbeteren.

 3. Anoniem -   
  83.128.3.xxx's avatar

  beter dat THQ geen UFC games meer maakt want die waren echt gewoon kut! vergelijk fightnight eens met ufc3 :/

Derde gratis content update voor EA Sports UFC toegelicht
Tweede gratis content update voor EA Sports UFC verschenen
EA Sports UFC update voegt nieuwe vechters en features toe
Review: EA Sports UFC