De Battlefield serie is een gouden franchise die we niet snel meer uit onze geheugens kunnen wissen. Even leek het er het afgelopen jaar zelfs op dat Battlefield 3 voor het eerst een Call of Duty game van de troon zou stoten, maar uiteindelijk waren de verkoopcijfers toch dik in het voordeel van Modern Warfare 3.

Eergisteren kwam het verlossende woord dat er opnieuw een Battlefield game aan zit te komen, namelijk Battlefield 4. Veel gamers kregen weer een glimlach op hun gezicht en zullen zich binnenkort massaal in gaan zetten om een bèta code voor deze game te bemachtigen.

Een ander deel van deze fans reageerde eigenlijk een beetje geschokt, want zij verheugden zich toch wel degelijk op Battlefield: Bad Company 3. Speciaal voor deze mensen heeft EA vandaag in een interview met Videogamer.com aangegeven dat een eventuele Bad Company 3 niet is uitgesloten, al staat vooralsnog eerst (en enkel) Battlefield 4 op het programma.

“I can tell you that it’s not due to any lack of love for BC inside of DICE, everyone I’ve talked to there is very proud and fond of it. What features from BC would you like to see in future games (which is not to say we won’t make another).”