PS Move: Heroes

In PlayStation Move Heroes komen een aantal bekende personages uit PlayStation-games samen wanneer een mysterieus buitenaards duo delen van hun planeten steelt om een complete nieuwe planet te maken. Nadat ze zijn ontvoerd naar deze nieuwe planeet worden Ratchet, Clank, Jak, Daxter, Sly Cooper en Bentley uitgenodigd door hun buitenaardse gastheren om deel te nemen in vriendelijke, maar uitdagende competities om hun buitengewone vaardigheden te testen. Maar de helden ontdekken al snel dat niet alles is wat het lijkt en ze moeten samenwerken in een ultieme strijd om het universum te beschermen.

De zes verschillende personages uit de Ratchet & Clank-, Jak & Daxter- en Sly Raccoon-games zijn allen speelbaar en hebben ieder hun eigen unieke vaardigheden en wapens. Deze zullen nodig zijn in de verschillende uitdagingen waarin spelers onder andere hun vijanden moeten verslaan, doelen moeten vernietigen en power-ups moeten verzamelen. De game is ontwikkeld voor de PlayStation Move-controller, dus spelers hanteren de wapens van hun helden met hun eigen bewegingen.

Prijs: €14,95
Verzendkosten: €1,95
Link: Pinqu
iDEAL: Ja

Asphalt: Injection

Met Asphalt Injection maakt de meest populaire raceserie voor draagbare spelcomputers zijn debuut op de Vita. Tien verschillende evenementen, verschillende besturingsmogelijkheden, een carrière-spelfunctie met meer dan honderd races en tientallen auto’s om te verzamelen, maken van Asphalt Injection een waardige racegame!

Wat je ook doet in de game, je kunt jouw prestaties online delen met je vrienden. Zo blijf je altijd op de hoogte van de beste rondetijden en zijn er altijd uitdagingen voorhanden. Mocht je niet online willen racen, dan zijn er nog altijd meer dan vijftig auto’s om te verzamelen van grote bekende merken als Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en Mercedes. Met deze auto’s race je op verschillende locaties, van Shanghai tot aan Monte-Carlo.

Asphalt Injection is geen simulatie van de racesport, maar een arcade racegame. Actie staat hierin centraal. Daarom kan je niet alleen nieuwe voertuigen verzamelen, maar zal je tijdens de races te maken krijgen met spectaculaire sprongen, botsingen en nitro-versnellingen. Dit alles maakt van elke race een waar spektakel!

Prijs: €15,-
Verzendkosten: €2,-
Link: 4evergames
iDEAL: Ja

Ghost Recon: Future Soldier

Een groep elitesoldaten binnen de Special Forces staat bekend als oorlogslegendes. Het zijn “de Ghosts”. Alleen de beste van de besten, soldaten met een unieke mix van verschillende vaardigheden en ervaring mogen het felbegeerde insigne van de Ghosts dragen. Zij zijn uitgerust met de meest geavanceerde en innovatieve oorlogstechnologieën en sporen hiermee ’s werelds meest gevaarlijke vijanden op.

Vier van deze elitesoldaten zullen zich klaarmaken voor een oorlog die de gehele wereld bedreigt. Wanneer GhostLead, Pepper, 30K en Kozak hun missie aanvaarden, ontdekken ze dat de dreiging groter is dan dat ze ooit voor mogelijk hadden kunnen houden. Een dreiging die alle internationale machtsverhoudingen voor eens en voor altijd uit balans zou kunnen brengen! Zelfs een oude vijand zal om hulp gevraagd moeten worden om een nog grotere dreiging te voorkomen.

Prijs: €32,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja