De toekomst van Final Fantasy XIII zal op 1 september onthuld worden


Twee jaar geleden verscheen Final Fantasy XIII en begin dit jaar was daar de opvolger in de vorm van Final Fantasy XIII-2. Nu moet er ooit nog een Final Fantasy Versus XIII gaan verschijnen, maar of die ooit het levenslicht zal zien valt te betwijfelen. Wel zit er een toekomst in voor de Final Fantasy XIII games en op 1 september dit jaar zullen we meer gaan horen hierover.

Op 31 augustus tot 2 september zal Square Enix het Final Fantasy 25th Anniversary event houden in Shibuya, Japan. Op 1 september zal er dan een Final Fantasy XIII Lightning Saga: New Developments Presentation gehouden worden en hier zullen we meer te horen krijgen over toekomstige Final Fantasy XIII projecten. Dit kan zowel downloadbare content zijn als een aankondiging van Final Fantasy XIII-3.

We zullen die drie dagen goed in de gaten houden, want het valt te verwachten dat Square Enix een hoop nieuwe Final Fantasy informatie onthuld. Ook rondom andere Final Fantasy projecten.

 1.    38 XP
  JustB's avatar

  Dat duurt nog wel even…

 2.    5440 XP
  7th-son's avatar

  Ik geloof dat versus XIII was omgedoopt naar xv?

 3. Anoniem -   
  46.129.61..xxx's avatar

  sinds het rumors zijn geloof ik nog niks tot ik een officeel statment leest. Sinds 13 is the final fantasy echt een zooitje.
  Heb altijd genoten van alle delen tot 12 maar sinds 13 proberen ze assasin creed na te doen. Square moet wel een manier vinden om Turn based RPG naar een hoger level te brengen.