De winnaar van de prijsvraag is geworden: Fatoeboy. Van harte gefeliciteerd en de prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Let op deze prijsvraag is inmiddels afgelopen.

Max Payne 3 is al enige tijd uit, maar dat weerhoud ons er niet van om een toffe prijsvraag te organiseren in samenwerking met Rockstar Games. Wij mogen namelijk een bruut goodiepakket weggeven. En als je Rockstar een beetje kent als het om goodies gaat, dan weet je dat we echt iets exclusiefs hebben. Het goodiepakket bestaat uit het volgende:

  • Max Payne 3 figurine
  • Max Payne 3 Gun Bag
  • Payne Magazine

Weet dat de Gun Bag alleen al een kleine €90.- kost en dat de Max Payne 3 figurine praktisch nergens verkrijgbaar is. Reden genoeg om me te doen dus en het enige wat jij moet doen om kans te maken is het correct beantwoorden van de onderstaande vraag.

Vraag: Wie spreekt de stem in van Max Payne?

Weet jij dit antwoord? Stuur dan een mailtje naar [email protected] Vermeld in dit mailtje je naam, nickname en adresgegevens. Zet als onderwerp Max Payne 3 neer, zodat we het overzicht kunnen bewaren en wie weet kun jij jezelf op korte termijn gelukkig prijzen met dit brute pakket.

Meer weten over Max Payne 3? Lees dan onze . Recent is er ook downloadbare content verschenen. Meer hierover kun je hier lezen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Max Payne 3'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Rockstar Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 03 augustus 2012. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Rockstar Games.