http://www.psx-sense.nl/images/file/img_500fe1cdba040.jpg

Goed nieuws voor de mensen die van tafelvoetbal houden, hier komt namelijk een game van uit. Geloof het of niet maar deze game kan je echt uren zoet houden. Het mooie is ook dat de game niet alleen op de PS3 of alleen op de PS Vita komt, maar beide platformen. De game is op de PS3 speelbaar in 1080p op maar liefst 60FPS, wat natuurlijk niet verkeerd is. Mocht je stoppen met spelen dan kun je verdergaan waar je gebleven was met je PS Vita.

Foosball 2012 zal verkrijgbaar zijn voor €6.99 of €4.99 als je PlayStation Plus-lid bent. Als je het spel koopt op de PS3 krijg je de game ook gratis op de PS Vita en vice versa. Ook is het mogelijk om een demo te downloaden op beide platformen die je dan kunt upgraden naar de volledige versie.

De game is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Foosball 2012 is another entry in the line of not-so-typical-for-a-console-game sports, like darts, bowling, pool or golf that we have seen recently on the PlayStation Store. If you weren’t sure which platform to get the game on, we think you’ll appreciate that when you buy the game for PS3, you’ll get the PS Vita version for free and the other way around!

Bekijk de launch trailer hieronder.